Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ανδρέας Βγενόπουλος - Κατέθεσε το ποσοστό του για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ

Τα ποιο ενδιαφέροντα νέα της ημέρας, τι έγραψε ο τύπος, τα blogs, οι ειδήσεις. Κατέθεσε το ποσοστό του για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκού

Κανονικά το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στο ποσοστό του για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού, έβαλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος παρά τα όσα ακούγονταν.

Σύμφωνα με τη «SportDay» η αύξηση δεν θα φτάσει τελικά τα 15 εκατ. ευρώ αλλά τα 13.390.000. Το ποσό που υπολείπεται είναι αυτό που δεν βάζουν οι Πολέμης, Νίκας, Ξυλάς και ο Ζολώτας.



Στο μεταξύ στο Δ.Σ. που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (18/10) και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα υπάρχουν τα εξής θέματα: 1) Αύξηση Μ.Κ. 2) Επικύρωση για την εκταμίευση των 805.000 ευρώ και 4.100.000 ευρώ, τα ποσά που έβαλαν μέτοχοι για ανάγκες της ομάδας. 3) Δικαίωμα κάποιων παλιών μετόχων να συμμετάσχουν στην αύξηση και μετά το τέλος της προθεσμίας. 4) Επικύρωση πρόσληψης του διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου. 5) Επικύρωση διάφορων συμβάσεων. 6) Καταγγελία της σύμβασης της ΠΑΕ με τον Δήμο Αθηναίων.

Επιπλέον αποφασίστηκε η Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη να ενσωματωθεί στο Δ.Σ. Ο Δημήτρης Γόντικας, θα πάρει τελικά τη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, έπειτα από την παραίτηση του Φάνη Βουτσαρά και παραμένει αντιπρόεδρος, όπως και ο Γιάννης Βεκρής.


Τα «σπρώχνει» ο Βγενόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: